By -

De maand juli is relatief rustig geweest voor WordPRess zonder core updates. Wel was er de release van Gutenberg 6.1 met diverse verbeteringen en bug fixes. Daarnaast zijn de php coding standards geupdate om gebruik te maken van moderne php syntax.

By -

De maand juni bracht de WordPress 5.2.2 Maintenance Release met 13 bug fixes en enkele verfijningen aan Site Health. Gutenberg 5.9 introduceerde de useSelect en useDispatch React Hooks. En Gutenberg 6.0 voegde, naast andere functies, Snackbar mededelingen en vooraf gedefinieerde layout's voor het blok CollumnsBlock toe.

By -

  • WordPress Development
  • Web development
  • React
  • Javascript
  • Gutenberg

In dit artikel wil ik je laten zien hoe je aangepaste SVG iconen kunt toevoegen aan je Gutenberg blokken en plugins. Toen ik met Gutenberg blokken begon te experimenteren, heb ik best even gegoogled hoe dit werkt zonder echt de juiste oplossing vinden.

By -

WordPress Mei in het kort: De maand Mei bracht WordPress 5.2 “Jaco” met alle nieuwe functies voor developers die ik in de vorige editie van dit artikel heb vermeld. En de WordPress 5.2.1 Maintenance Release met verbeterde beveiliging voor het automatische updatesysteem. Naast de updates in core waren er een tweetal belangrijke releases van plug-ins. […]

By -

WordPress April in het kort: Heel april stond in het teken van de aankomende WordPress 5.2 release met een Beta 2, Beta 3 en een 5.2 Release Candidate. Versie 5.2 was gepland voor 30 april, maar is uitgesteld tot dinsdag 7 mei. De meest opvallende ontwikkelingen voor ontwikkelaars in 5.2 zijn: Een minimumvereiste van PHP […]